Hogy válasszunk riasztót?

Ha a saját és családunk épségéről, biztonságáról van szó vagy vállalkozásunk vagyonának védelméről, senki nem köt szívesen kompromisszumot a minőséget illetően.

De hogy döntse el egy laikus, hogy mi számít minőséginek a biztonságtechnikai eszközök közül?

A biztonság - csakúgy, mint az egészség - magától értetődő, adottságként kezeljük egészen addig, míg családunk vagy közvetlen környezetünkből valaki sajnálatos módon érintett nem lesz. A negatív események mindkét területen megerősítenek minket abban, hogy a megelőzésre, a baj elkerülésére, tehát a prevencióra kell a hangsúlyt fektetni. Számos esetben akkor döbben rá a család az otthoni biztonságtechnika fontosságára, amikor a rokonoknál vagy a szomszédoknál betörést, rablást követnek el. Az okos ember más kárán tanul, ezért a többség ilyenkor telefont ragad és szakembert keres a lakás, ház, vállalkozás biztonságának javítása, korszerűsítése érdekében.

A megbízható, jó szakember kiválasztása nagyon fontos, de nem egyszerű feladat. Legjobb ismerősöktől, rokonoktól ajánlást kérni, ha azonban nincs megfelelő, leinformált, már "bizonyított" riasztó szerelő a környezetünkben, akkor ezen a weboldalon érdemes tanácsot kérni. Adatbázisunkban az egész ország területéről összegyűjtöttünk megbízható, korrekt áron dolgozó telepítőket, akik minőségi eszközöket építenek be, munkájuk pedig kifogástalan.

Ahogy említettük, fontos a jó szakember, és ugyanilyen fontos, hogy milyen riasztót vagy biztonsági kamerát hoz a házhoz. Fontos tehát, hogy hogy szerel, de az is, hogy mit!

A Magyarországon használt riasztók közül talán a leggyakrabban a kanadai DSC riasztó rendszereket szerelik a szakemberek megbízhatóságuk, jó ár/érték arányuk, széles termékkínálatuk, és a kiváló magyarországi szervíszervízháttér és garancia miatt. Megemlíthetjük még a Paradox riasztókat vagy a Satel rendszerelet.

A DSC riasztórendszerek újdonsága, a NEO termékcsoport most júniusban debütált hazánkban, külföldön akkora népszerűségnek örvend és annyi helyre telepítik, hogy bővíteni kellett a gyártókapacitást. Ezeket a termékeket NEM Kínában vagy egyéb, nem feltétlenül minőségi, hanem inkább olcsó tömeggyártásra szakosodott országban gyártják, hanem Kanadábn. Ebben a cikkben részletesen is olvashat a DSC Neo-ról>>>

 

Lépjen velünk kapcsolatba!
Megbízható, leinformálható, korrekt telepítő szakembert ajánlunk.
(a kiajánlás ingyenes)

Név
Irányítószám
E-mail
Üzenet
 

Legnépszerűbb cikkek

Hogyan védjem meg a társasházi garázsomat?

Hogyan védjem meg a társasházi garázsomat?

A gépjárművet ezért használaton kívül mindenképp célszerű garázsban tartani; ezzel nemcsak a feltörés, hanem az időjárás viszontagságai ellen is védelmet nyújthatunk a számára. Azonban, ha nem kertes, hanem társasházban élünk, így garázst bérelünk, a garázs önmagában nem biztosít olyan mértékű védelmet az autó számára, mint egy saját.
Google Analytics Alternative