Új, minőségi riasztócsalád a kanadai DSC-től

A magyarországi riasztós piac élvonalát képviselő kanadai DSC márka most júniusban új termékcsaláddal debütált hazánkban.

A professzionális, kanadai gyártmányú DSC riasztó már közel 20 éve Magyarország egyik legelismertebb biztonságtechnikai márkája. Többszázezer otthon, vállalkozás, ipari ingatlan behatolásvédelmét DSC riasztókkal oldották meg és választják ma is szívesen a szakemberek.

2015 júniusában a gyártó hírnevéhez méltó, új, forradalmi technológiákat felvonultató DSC riasztórendszer család jelent meg a piacon, a DSC NEO sorozata.

A vezetékes és vezeték nélküli technológiát ötvöző rendszer ideális választás azok számára, akik nem kívánnak kompromisszumot kötni a minőséget illetően, ha otthonuk, családjuk, vagyonuk biztonságáról van szó. A riasztóközpont és az eszközök (érzékelők, billentyűzet) között úgynevezett kétutas kommunikáció van, tehát nem csak a központ küld jelet az eszköznek, hanem onnan is érkezik visszajelzés a központ számára.

Érdekes újdonság az a kamerás mozgásérzékelő, amely riasztás esetén képeket készít az érintett zónáról és elküldi azt a távfelügyelet számára.

A rádiós eszközöknek köszönhetően egy lakott ingatlan vagy telephely is egyszerűen beriasztózható anélkül, hogy vésni, bontani, kábelezni kéne. A továbbfejlesztett többcsatornás, technológiának, titkosításnak és a frekvenciaugrásokra képes megoldásnak köszönhetően a rendszer megbízhatóan, biztonságosan működik, védve van a digitális támadásokkal szemben.

Az új DSC Neo-hoz ingyenes mobilapplikáció is letölthető iOS-re és Androidra is, használatához mindössze egy modult kell megvásárolni és ezt követően telefonról lehet vezérelni a riasztórendszert, de a bővíthető PGM kimeneteknek köszönhetően akár az öntözőrendszert, a világítást vagy a hűtés-fűtés szabályozást is rá lehet kötni.

Az új, forradalmian új technológiával rendelkező professzionális NEO rendszerekhez most bevezető áron juthat hozzá telepítő partnereinknél!

Adja meg irányítószámát, hogy az ország egész területén tudjunk korrekt, megbízható telepítő partnert ajánlani, aki biztosítja Önnek a bevezető árat és kifogástalanul üzembe helyezi a rendszert.

 

Lépjen velünk kapcsolatba!
Megbízható, leinformálható, korrekt telepítő szakembert ajánlunk.
(a kiajánlás ingyenes)

Név
Irányítószám
E-mail
Üzenet
 

Legnépszerűbb cikkek

Idősek védelme

Idősek védelme

A távfelügyeletre kapcsolt készülék segítségével az azt használó idős vészhelyzet esetén jelzést tud küldeni, a távfelügyeleti központ pedig a riasztást fogadva segítséget küld a helyszínre.
Google Analytics Alternative