Idősek védelme

A távfelügyeletre kapcsolt készülék segítségével az azt használó idős vészhelyzet esetén jelzést tud küldeni, a távfelügyeleti központ pedig a riasztást fogadva segítséget küld a helyszínre.

Vigyázzunk idős szeretteinkre távolról is!

Ha szüleink megöregszenek, legszívesebben úgy gondoskodnánk róluk, ahogyan ők tették gyermekkorunkban. Hiszen egy idős családtag sokkal gyakrabban szembesülhet valamilyen egészségügyi problémával, szenvedhet balesetet, illetve az illetéktelen behatolók számára is népszerűbb célpont, főként, ha egyedül él. Utóbbi esetben egy rosszullét vagy baleset – megcsúszás, elesés – bekövetkeztekor a segítség hiánya vagy túl késői megérkezése ronthatja az esélyt a felépülésre. Ha szerettünk nem a szomszéd utcában lakik, hogy bármikor benézhetnénk hozzá kideríteni, minden rendben van-e, érdemes egy segélyhívó készülékkel gondoskodnunk a biztonságáról.

Az idős személy veszély esetén azonnal jelzést küldhet

A távfelügyeletre kapcsolt készülék segítségével az azt használó idős vészhelyzet esetén jelzést tud küldeni, a távfelügyeleti központ pedig a riasztást fogadva segítséget küld a helyszínre. Léteznek a vezetékes telefonvonalon és mobilhálózaton működő segélyhívók is. Utóbbiak előnye, hogy nem csak házon belül nyújtanak védelmet, illetve a telefonkészülék vagy a vonal hibája nem akadályozza működésüket. Az idős személy a készüléket a csuklóján viselheti, mint egy órát, és egyetlen gomb megnyomásával kérhet segítséget. Így nem kell amiatt aggódnia, hogy mi lesz, ha elcsúszik vagy rosszul lesz, és nem tudja megkeresni a telefont a másik szobában. Egyes készülékek a segélyhívás leadását beszédhangon igazolják vissza, így szerettünknek nem lehet kétsége afelől, hogy jó gombot nyomott-e meg, úton van-e már a segítség.

A segélyhívást 24 órás távfelügyelet fogadja

A vész- és állapotjelzéseket egy 24 órás készenléti diszpécserközpont fogadja, így a szakemberek azonnal megkezdhetik a segítségnyújtást. Indokolt esetben a gondozott szakápolója és közvetlen hozzátartozói is értesítést kapnak. Egyes készülékekhez egy mobil alkalmazás is jár, melynek segítségével a hozzátartozók okostelefonjukon ellenőrizhetik, mikor történt segítségkérés, illetve a gondozó milyen gyorsan ért ki a helyszínre szeretteikhez.
 

 

Érdekli mennyibe kerülne Önnek egy riasztórendszer?

Ingyenes, gyors, egyszerű kalkulátor, az eredményt elküldjük e-mailben és pdf-ben is letöltheti!

Riasztórendszer kalkulátor

Biztonsági kamerarendszer kalkulátor

Riasztórendszer kalkulátor Kamerarendszer kalulátor

 

A biztonságtechnikai rendszerek - riasztó, biztonsági kamera, kaputelefon - szerelés szakértelmet igénylő feladatok. Nagyon fontos, hogy csak a megfelelő képesítéssel, sokéves tapasztalattal és számtalan referenciával rendelkező szerelőt válasszon! Laikusként nagyon nehéz eldönteni, ki tekinthető jó szakembernek.
 
Szívesen segítünk! Adja meg a következő adatokat és az Ország bármely területén tudunk kipróbált, megbízható telepítő szakembert ajánlani, aki garantáltan profi és korrekt.


 

Lépjen velünk kapcsolatba!
Megbízható, leinformálható, korrekt telepítő szakembert ajánlunk.
(a kiajánlás ingyenes)

Név
Irányítószám
E-mail
Üzenet
 

Legnépszerűbb cikkek

Videós appok – Tartsa szemmel értékeit!

Videós appok – Tartsa szemmel értékeit!

Az okoseszközök elterjedése egy egészen új szintre léptette az otthoni és vállalati biztonságot is – míg korábban csak arra volt lehetőségünk, hogy elriasszuk, vagy utólag kézre kerítsük azt, aki értékeinket magának akarja, ma már akár élőben le is fülelhetjük. Az okostelefonok és az otthoni biztonsági rendszerek integrációjával ma már könnyen és gyorsan egy olyan rendszert hozhatunk létre, amely segítségével akkor is szemmel tarthatjuk otthonunk minden szegletét, amikor éppen munkában vagyunk, vagy éppen fordítva.
Google Analytics Alternative