Hogy válasszunk riasztót?

Ha a saját és családunk épségéről, biztonságáról van szó vagy vállalkozásunk vagyonának védelméről, senki nem köt szívesen kompromisszumot a minőséget illetően.

De hogy döntse el egy laikus, hogy mi számít minőséginek a biztonságtechnikai eszközök közül?

A biztonság - csakúgy, mint az egészség - magától értetődő, adottságként kezeljük egészen addig, míg családunk vagy közvetlen környezetünkből valaki sajnálatos módon érintett nem lesz. A negatív események mindkét területen megerősítenek minket abban, hogy a megelőzésre, a baj elkerülésére, tehát a prevencióra kell a hangsúlyt fektetni. Számos esetben akkor döbben rá a család az otthoni biztonságtechnika fontosságára, amikor a rokonoknál vagy a szomszédoknál betörést, rablást követnek el. Az okos ember más kárán tanul, ezért a többség ilyenkor telefont ragad és szakembert keres a lakás, ház, vállalkozás biztonságának javítása, korszerűsítése érdekében.

A megbízható, jó szakember kiválasztása nagyon fontos, de nem egyszerű feladat. Legjobb ismerősöktől, rokonoktól ajánlást kérni, ha azonban nincs megfelelő, leinformált, már "bizonyított" riasztó szerelő a környezetünkben, akkor ezen a weboldalon érdemes tanácsot kérni. Adatbázisunkban az egész ország területéről összegyűjtöttünk megbízható, korrekt áron dolgozó telepítőket, akik minőségi eszközöket építenek be, munkájuk pedig kifogástalan.

Ahogy említettük, fontos a jó szakember, és ugyanilyen fontos, hogy milyen riasztót vagy biztonsági kamerát hoz a házhoz. Fontos tehát, hogy hogy szerel, de az is, hogy mit!

A Magyarországon használt riasztók közül talán a leggyakrabban a kanadai DSC riasztó rendszereket szerelik a szakemberek megbízhatóságuk, jó ár/érték arányuk, széles termékkínálatuk, és a kiváló magyarországi szervíszervízháttér és garancia miatt. Megemlíthetjük még a Paradox riasztókat vagy a Satel rendszerelet.

A DSC riasztórendszerek újdonsága, a NEO termékcsoport most júniusban debütált hazánkban, külföldön akkora népszerűségnek örvend és annyi helyre telepítik, hogy bővíteni kellett a gyártókapacitást. Ezeket a termékeket NEM Kínában vagy egyéb, nem feltétlenül minőségi, hanem inkább olcsó tömeggyártásra szakosodott országban gyártják, hanem Kanadábn. Ebben a cikkben részletesen is olvashat a DSC Neo-ról>>>

 

Lépjen velünk kapcsolatba!
Megbízható, leinformálható, korrekt telepítő szakembert ajánlunk.
(a kiajánlás ingyenes)

Név
Irányítószám
E-mail
Üzenet
 

Megbízható telepítőt ajánlunk!

Legnépszerűbb cikkek

Videós appok – Tartsa szemmel értékeit!

Videós appok – Tartsa szemmel értékeit!

Az okoseszközök elterjedése egy egészen új szintre léptette az otthoni és vállalati biztonságot is – míg korábban csak arra volt lehetőségünk, hogy elriasszuk, vagy utólag kézre kerítsük azt, aki értékeinket magának akarja, ma már akár élőben le is fülelhetjük. Az okostelefonok és az otthoni biztonsági rendszerek integrációjával ma már könnyen és gyorsan egy olyan rendszert hozhatunk létre, amely segítségével akkor is szemmel tarthatjuk otthonunk minden szegletét, amikor éppen munkában vagyunk, vagy éppen fordítva.
Google Analytics Alternative