Videós appok – Tartsa szemmel értékeit!

Az okoseszközök elterjedése egy egészen új szintre léptette az otthoni és vállalati biztonságot is – míg korábban csak arra volt lehetőségünk, hogy elriasszuk, vagy utólag kézre kerítsük azt, aki értékeinket magának akarja, ma már akár élőben le is fülelhetjük. Az okostelefonok és az otthoni biztonsági rendszerek integrációjával ma már könnyen és gyorsan egy olyan rendszert hozhatunk létre, amely segítségével akkor is szemmel tarthatjuk otthonunk minden szegletét, amikor éppen munkában vagyunk, vagy éppen fordítva.

 Hasonlóképpen ahhoz, amikor bármilyen webkamera adását streameljük a telefonra, biztonsági rendszerünket is valós időben felügyelhetjük.

 

Erre általában különféle applikációk állnak rendelkezésünkre, amelyeket telefonunkra letöltve különféle szolgáltatásokat vehetünk igénybe. Ma már az alapvető funkciók közé tartozik például, hogy mozgás érzékelése esetén értesítést kapjunk, hogy a képet rögzíthessük, akár előre beállított időpontokban is, hogy több kamera jelét egyszerre kezelhessük vagy akár számítógépünket is távolról irányíthassuk az app segítségével.

 

Nem csak betörők ellen

 

Azt hihetnénk, ezek a rendszerek csak arra használhatóak, hogy szemmel tartsuk otthonunkat vagy éppen irodánkat, így biztosra véve, hogy nem tör be senki, vagy hogy a behatolókat azonosítani tudjuk, a rendőrséget időben értesíthetjük. Elképzelhetőek azonban már alkalmazási módok is. Így például lehetőségünk van arra, hogy a kiságyban alvó babát ne csak halljuk, hanem bármikor láthassuk is, ráadásul bárhonnan, így nagyobb biztonságban tudhatjuk a kisgyermeket.

 

Gépkocsinkat sem csak a parkolóban tarthatjuk szemmel, de akkor is, ha kölcsön adjuk azt – ha pedig fuvarozással foglalkozunk, nem csak a sofőrfülkét, de akár a rakteret is figyelhetjük, így tudva biztonságban értékes szállítmányunkat.

 

Egy videós applikáció ma olyan lehetőséget kínál az ellenőrzésre és értékvédelemre, amilyenre néhány évvel ezelőtt még csak nem is gondolhattunk. Ha a távolból akarjuk felügyelni gyermekünk biztonságát, áruink vagy kocsink sértetlenségét, lakásunk állapotát, irodánk vagy raktárunk biztonságát, olyan eszközt kapunk így szó szerint a kezünkbe, amely tökéletesen képes teljesíteni igényeinket.

 

Érdekli mennyibe kerülne Önnek egy riasztórendszer?

Ingyenes, gyors, egyszerű kalkulátor, az eredményt elküldjük e-mailben és pdf-ben is letöltheti!

Riasztórendszer kalkulátor

Biztonsági kamerarendszer kalkulátor

Riasztórendszer kalkulátor Kamerarendszer kalulátor

 

Ha kamerarendszer beszerzésén gondolkozik, mindig konzultáljon hiteles szakemberrel, aki a helyszíni felmérés alkalmával az objektum adottságainak és az Ön igényeinek megfelelő, legjobb ár/érték arányú rendszerre tesz javaslatot és a kivitelezést magas színvonalon, garanciával, jó áron végzi.

 

Ajánlhatunk Önnek megbízható, korrekt vagyonvédelmi rendszer-telepítőt?

Lépjen velünk kapcsolatba!
Megbízható, leinformálható, korrekt telepítő szakembert ajánlunk.
(a kiajánlás ingyenes)

Név
Irányítószám
E-mail
Üzenet
 

Legnépszerűbb cikkek

Mikor tudhatjuk vállalkozásunkat teljes biztonságban?

Mikor tudhatjuk vállalkozásunkat teljes biztonságban?

Minél nagyobb egy vállalkozás, minél több helyet foglal el fizikailag és virtuálisan, minél nagyobb szeletet birtokol egy adott piactól, annál többféle veszéllyel, kockázattal kell szembenéznie. Egy cégvezetőnk tehát lehetőségeihez képest a lehető legjobban fel kell készülnie, hogy megvédje vállalatát, alkalmazottait és értékeit. Ahogy a mondás tartja: Ha békét akarsz, készülj a háborúra.
Google Analytics Alternative