Megfigyelőrendszerek üzletekben és egy hasznos alkalmazás

A különböző üzletekben, például trafikokban, élelmiszerboltokban vagy műszaki áruházakban kiépített megfigyelő rendszerek elsődleges célja a lopások, illetve az illetéktelen behatolások megelőzése.

Megfigyelőrendszerek üzletekben és egy hasznos alkalmazás

A különböző üzletekben, például trafikokban, élelmiszerboltokban vagy műszaki áruházakban kiépített megfigyelő rendszerek elsődleges célja a lopások, illetve az illetéktelen behatolások megelőzése. A biztonsági kamerák képének távoli monitorozására kiváló eszköz az OnVu360, a világ első megfigyelő alkalmazása, amelyet 2012 novemberében mutattak be, és az első 8 hónapban már több mint 10 ezren töltötték le az iTunes-ról. Az applikáció lehetővé teszi a biztonsági rendszerek távoli, mobil megfigyelését.

Ingyenes iOS-os alkalmazás

A Pelco Evolution 360 fokos innovatív kameramegoldása segítségével a lakás- vagy cégtulajdonosok megfigyelhetik otthonukat, irodájukat vagy üzletüket, így megelőzhetik az illetéktelen behatolásokat. Ez a termék úttörőnek számít a 360 fokos látószögű kamerák területén, először kínált ügyfeleinek egy ingyenes, letölthető iOS-os alkalmazást, melynek segítségével még teljesebben kihasználhatják a kamerák nyújtotta lehetőségeket, és mobil eszközeiken is hozzáférhetnek azok valós idejű képéhez, a nap 24 órájában. A 24/7/365-ös hozzáférhetőség létfontosságú ebben az esetben, hiszen az azonnali reagálás lehetősége nagyot lendít a visszaélések elkerülése, illetve gyorsabb felderítése sikerén.

1, 2 vagy 5 megapixeles felbontás

A távoli eszközről irányíthatjuk a kamerát, például módosíthatunk a látószögön, vagy zoomolhatunk is. Az OnVu 360 alkalmazás segítségével 1, 2 vagy 5 megapixeles felbontásban streamelhetjük a kamera felvételét; az applikáció a Pelco Evolution kameracsaládjával használható. Ha wifi-, 3G vagy 4G kapcsolattal streamelünk, a „pillanatfelvétel” mód segítségével elmenthetjük a legfontosabb adatokat.

Korlátlan számú kamera képét figyelhetjük

Az alkalmazás felhasználói profitálhatnak a Pelco Evolution torzításmentes technológiájának előnyeiből. Az applikációval korlátlan számú kamera képét monitorozhatjuk; az egyszerűbb tájékozódás érdekében az egyes kamerákat csoportokba is rendezhetjük. Az OnVu 360 alkalmazás iPhone-nal és iPaddel kompatibilis.
 

 

Érdekli mennyibe kerülne Önnek egy riasztórendszer?

Ingyenes, gyors, egyszerű kalkulátor, az eredményt elküldjük e-mailben és pdf-ben is letöltheti!

Riasztórendszer kalkulátor

Biztonsági kamerarendszer kalkulátor

Riasztórendszer kalkulátor Kamerarendszer kalulátor

Lépjen velünk kapcsolatba!
Megbízható, leinformálható, korrekt telepítő szakembert ajánlunk.
(a kiajánlás ingyenes)

Név
Irányítószám
E-mail
Üzenet
 

Legnépszerűbb cikkek

Mikor tudhatjuk vállalkozásunkat teljes biztonságban?

Mikor tudhatjuk vállalkozásunkat teljes biztonságban?

Minél nagyobb egy vállalkozás, minél több helyet foglal el fizikailag és virtuálisan, minél nagyobb szeletet birtokol egy adott piactól, annál többféle veszéllyel, kockázattal kell szembenéznie. Egy cégvezetőnk tehát lehetőségeihez képest a lehető legjobban fel kell készülnie, hogy megvédje vállalatát, alkalmazottait és értékeit. Ahogy a mondás tartja: Ha békét akarsz, készülj a háborúra.
Google Analytics Alternative