Megfigyelőrendszerek üzletekben és egy hasznos alkalmazás

A különböző üzletekben, például trafikokban, élelmiszerboltokban vagy műszaki áruházakban kiépített megfigyelő rendszerek elsődleges célja a lopások, illetve az illetéktelen behatolások megelőzése.

Megfigyelőrendszerek üzletekben és egy hasznos alkalmazás

A különböző üzletekben, például trafikokban, élelmiszerboltokban vagy műszaki áruházakban kiépített megfigyelő rendszerek elsődleges célja a lopások, illetve az illetéktelen behatolások megelőzése. A biztonsági kamerák képének távoli monitorozására kiváló eszköz az OnVu360, a világ első megfigyelő alkalmazása, amelyet 2012 novemberében mutattak be, és az első 8 hónapban már több mint 10 ezren töltötték le az iTunes-ról. Az applikáció lehetővé teszi a biztonsági rendszerek távoli, mobil megfigyelését.

Ingyenes iOS-os alkalmazás

A Pelco Evolution 360 fokos innovatív kameramegoldása segítségével a lakás- vagy cégtulajdonosok megfigyelhetik otthonukat, irodájukat vagy üzletüket, így megelőzhetik az illetéktelen behatolásokat. Ez a termék úttörőnek számít a 360 fokos látószögű kamerák területén, először kínált ügyfeleinek egy ingyenes, letölthető iOS-os alkalmazást, melynek segítségével még teljesebben kihasználhatják a kamerák nyújtotta lehetőségeket, és mobil eszközeiken is hozzáférhetnek azok valós idejű képéhez, a nap 24 órájában. A 24/7/365-ös hozzáférhetőség létfontosságú ebben az esetben, hiszen az azonnali reagálás lehetősége nagyot lendít a visszaélések elkerülése, illetve gyorsabb felderítése sikerén.

1, 2 vagy 5 megapixeles felbontás

A távoli eszközről irányíthatjuk a kamerát, például módosíthatunk a látószögön, vagy zoomolhatunk is. Az OnVu 360 alkalmazás segítségével 1, 2 vagy 5 megapixeles felbontásban streamelhetjük a kamera felvételét; az applikáció a Pelco Evolution kameracsaládjával használható. Ha wifi-, 3G vagy 4G kapcsolattal streamelünk, a „pillanatfelvétel” mód segítségével elmenthetjük a legfontosabb adatokat.

Korlátlan számú kamera képét figyelhetjük

Az alkalmazás felhasználói profitálhatnak a Pelco Evolution torzításmentes technológiájának előnyeiből. Az applikációval korlátlan számú kamera képét monitorozhatjuk; az egyszerűbb tájékozódás érdekében az egyes kamerákat csoportokba is rendezhetjük. Az OnVu 360 alkalmazás iPhone-nal és iPaddel kompatibilis.
 

 

Érdekli mennyibe kerülne Önnek egy riasztórendszer?

Ingyenes, gyors, egyszerű kalkulátor, az eredményt elküldjük e-mailben és pdf-ben is letöltheti!

Riasztórendszer kalkulátor

Biztonsági kamerarendszer kalkulátor

Riasztórendszer kalkulátor Kamerarendszer kalulátor

Lépjen velünk kapcsolatba!
Megbízható, leinformálható, korrekt telepítő szakembert ajánlunk.
(a kiajánlás ingyenes)

Név
Irányítószám
E-mail
Üzenet
 

Legnépszerűbb cikkek

Infrasorompók

Infrasorompók

Az infrasorompók a vonali érzékelők közé tartoznak: a sorompó szabad szemmel láthatatlan, infravörös fénynyalábjának megszakításakor a berendezés jelet küld az azzal összekötött rendszernek, beindítja a riasztást, és/vagy jelez a távfelügyeleti központnak.
Google Analytics Alternative